EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Γενική πρόγνωση καιρού

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010 2:23:34 μμ
ΠΗΓΗ: Xalazi.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Πέμπτη 04 – 03 – 10 Στο Bόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι και μετά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου. Στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανόν στα παραθαλάσσια τμήματα καταιγίδες. Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις και θα σημειωθούν παροδικές βροχές, ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές. Πιθανές καταιγίδες το απόγευμα στα παραθαλάσσια τμήματα. Στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο, αναμένονται νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και παροδικές καταιγίδες. Στη Θεσσαλία, αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές. Στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες παροδικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 7 – 8 μποφόρ. Από το απόγευμα όμως, θα στραφούν στο Ιόνιο σε Νοτιοδυτικούς 6 μποφόρ. Τη νύχτα σταδιακά, θα στραφούν σε Βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία σε πρόσκαιρη άνοδο, σε πτώση όμως από το βράδυ και από τα Βόρεια. Έτσι θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 14 βαθμούς, στη Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 17 βαθμούς στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 21 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 20 βαθμούς, στα Βορειοδυτικά από 6 έως 16 βαθμούς, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο Βόρειο Αιγαίο από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή 05 – 03 – 10 Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Πιθανές χαλαζοπτώσεις. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Από το μεσημέρι, αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Στη Θεσσαλία, αναμένονται βροχές και πιθανόν παροδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της Δυτικής Θεσσαλίας. Σταδιακή βελτίωση του καιρού. στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με παροδικές βροχές. Γρήγορα όμως, αναμένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 7 - 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 11 βαθμούς, στη Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 14 βαθμούς στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 18 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 7 έως 17 βαθμούς, στα Βορειοδυτικά από 5 έως 12 βαθμούς, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο Βόρειο Αιγαίο από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο 06 – 03 – 10 Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με πιθανότητα σποραδικών βροχών, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου. Ωστόσο θα υπάρχουν και διαστήματα με σχετικά καλό καιρό. Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές, ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές. Ωστόσο, μέχρι το μεσημέρι αναμένεται βελτίωση του καιρού. Στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το μεσημέρι. Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δυτικής Θεσσαλίας. Ωστόσο, αναμένεται να υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα με σχετικά καλό καιρό, ενώ αναμένεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες – Βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 6 μποφόρ. Σταδιακά όμως θα στραφούν σε Ανατολικούς 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 11 βαθμούς, στη Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 14 βαθμούς στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 18 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 7 έως 17 βαθμούς, στα Βορειοδυτικά από 5 έως 12 βαθμούς, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο Βόρειο Αιγαίο από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 07 – 03 – 10 Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις. Σταδιακά θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Μετά το μεσημέρι, τα φαινόμενα σταδιακά θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές. Στη Μακεδονία, τη Δυτική Θεσσαλία και τη Θράκη, αναμένονται αρχικά λίγες παροδικές νεφώσεις. Σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές. Το απόγευμα, τα φαινόμενα θα ενταθούν, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές. Αργά τη νύχτα, παροδικές χιονοπτώσεις είναι πιθανόν να σημειωθούν και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο, αναμένονται λίγες νεφώσεις. Το βράδυ θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται λίγες νεφώσεις. Το βράδυ παροδικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα στραφούν σε Νοτιοανατολικούς με ένταση 7 – 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πρόσκαιρη άνοδο.

Ν. Αττικής Για σήμερα Πέμπτη, αναμένονται νεφώσεις στον Αττικό ουρανό. Πρόσκαιρα θα σημειωθεί βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από Νοτιοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση 4 μποφόρ, στρεφόμενοι σε Δυτικούς – Νοτιοδυτικούς 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Για την Παρασκευή, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Πιθανόν να βρέξει για λίγο. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

N. Θεσσαλονίκης Για σήμερα Πέμπτη, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με αρχικά ασθενείς σποραδικές βροχές. Μετά το μεσημέρι πιθανόν να σημειωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Για την Παρασκευή, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές - Βορειοδυτικές διευθύνσεις, με ένταση 4 – 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ
Πολυχρόνης Κώστας





 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345