EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Οριστικό ''όχι'' στη μίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών.

Έπρεπε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ΤΑΒ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 8:29:33 μμ
ΠΗΓΗ: 009 EPEA.COM.GR     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Την κακή εξέλιξη στη μίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας ο δήμαρχος Νάουσας. Ο Καραμπατζός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο επενδυτής δεν μπορούσε να εκπληρώσει όλους τους όρους της σύμβασης και γι’ αυτό αρνήθηκε να υπογράψει. Τόνισε ωστόσο ότι το χιονοδρομικό έχει μια κάποια ετοιμότητα, πρέπει να λειτουργήσει και θα λειτουργήσει στις γιορτές, αφήνοντας παράλληλα ένα ακόμη παράθυρο πιθανής συμφωνίας για αύριο Τρίτη…

Τους λόγους της καθυστέρησης ρώτησε η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ίλια Ιωσηφίδου, ενώ πιο σκληρός στη διοίκηση για τους χειρισμούς της ήταν ο Γιώργος Φουντούλης:

«Καταφέρατε να τα θαλασσώσετε ακόμη και στο βουνό! Είναι ερασιτεχνισμοί στις 19 του μηνός να μιλάμε για το χιονοδρομικό. Η πόλη εμπαίζεται από τον επενδυτή. Και ποιος μας λέει ότι δεν τα έκανε όλα για να καθυστερήσει τα 3-5 Πηγάδια, όντας ιδιοκτήτης και του Καϊμακτσαλάν;»

Στο ίδιο πνεύμα μίλησε και ο Άγγελος Λακηνάνος, κάνοντας λόγο για απαξίωση του χιονοδρομικού κέντρου από τον επενδυτή λόγω Καϊμακτσαλάν.

Απαντώντας στα παραπάνω ο δήμαρχος έδωσε μια άλλη διάσταση στο θέμα. Τόνισε ότι από την πλευρά της διοίκησης έπρεπε να διασφαλιστούν η παραμονή αλλά και η αποχώρηση του επενδυτή στο τέλος της τριετίας, δεδομένου ότι ακολουθεί διεθνής διαγωνισμός. Για τον επενδυτή επανέλαβε ότι δεν μπορούσε να εκπληρώσει τους όρους της σύμβασης, ούτε μπορούσε να εγγυηθεί για τα χρήματα της συμφωνίας. Για τη λειτουργία του χιονοδρομικού από την ΤΑΒ είπε ότι θα βοηθήσει με ανθρώπους του ο ΕΟΣ Νάουσας, ενώ καυτηρίασε τη στάση των τεσσάρων εργαζομένων στο ξενοδοχείο λέγοντας ότι δεν βοηθά η επίσχεση εργασίας.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345