EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Χ.Κ. Παρνασσού Λιακάδα, βοριαδάκι και ευχαριστημένοι χιονοδρόμοι!

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 12:27:00 πμ
ΠΗΓΗ: Χ.Κ. Παρνασσού     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Τυχεροί όσοι ανέβηκαν σήμερα στο βουνό αφού επικράτησε λιακάδα. Επίσης το ελαφρύ βοριαδάκι κράτησε την ποιότητα του χιονιού σε εξαιρετικά επίπεδα πράγμα που χαροποίησε ιδιαίτερα τους χιονοδρόμους. Έτσι στο τέλος της ημέρας όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού γι’ αύριο που αναμένουμε παρόμοιες συνθήκες χιονοδρομίας!
Μπορεί τις μέρες αυτές το ΧΚΠ να υπολειτουργεί αλλά τουλάχιστον οι πίστες που δίνονται σε χρήση βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο χιόνωσης, χωρίς ίχνος πέτρας, χάρη στις χιονοπαγίδες και στις χωματουργικές εργασίες που έχουν γίνει κατά το παρελθόν.
Καιρού επιτρέποντος το Σάββατο προβλέπεται 12ωρο/sunsetski  ή παράταση λειτουργίας των πιστών Αίολος και Περικλής.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Με την υπάρχουσα χιόνωση και όσο το ΧΚΠ υπολειτουργεί μόνο με τους αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολο, Βάκχο, Περικλή & baby 2 θα υπάρχει η maximum προβλεπόμενη έκπτωση στα ημερήσια εισιτήρια χιονοδρόμων δηλ.: 50% τις ημέρες Υψηλής περιόδου (15 €ενήλικας, 8€ μαθητής) και 20% τις ημέρες Χαμηλής περιόδου (12€ ενήλικας , 6 € μαθητής) .
Προσθέστε και το 15€ ski bus και βγάζετε το συνολικό κόστος ski pass+ski bus για μιά μέρα στο ΧΚΠ υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Οι προβλεπόμενες εκπτώσεις 20% ski bus,και 10% web ticket, καθώς και των πολυήμερων ισχύουν μόνο για τις κανονικές τιμές .


 
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα είχαμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι ήταν ασθενείς ΒΑ και η θερμοκρασία κυμαινόταν από -6? C έως -3°C.

Για αύριο προβλέπονται νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, ασθενείς ΝΔ άνεμοι και θερμοκρασία από -6? C έως -2°C.



ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες - πίστες)
Σήμερα λειτούργησαν οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Βάκχος και babylift2 και οι πίστες, Αφροδίτη (δρόμος), Αίολος, Περικλής και Διηάνειρα.

Αύριο θα λειτουργήσουν  οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Βάκχος και babylift2 και οι πίστες, Αφροδίτη (δρόμος), Αίολος, Περικλής και Διηάνειρα.

Στο Chalet που λειτουργεί στα Κελλάρια μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα ή snack δίπλα στο τζάκι.

ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Ο δρόμος πάρκινγκ Φτερόλακας – σαλέ Φτερόλακας είναι κλειστός.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345