EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Ο Καιρός Την Τρίτη 11/01/11

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 8:46:29 μμ
ΠΗΓΗ: Xalazi.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

ΙΟΝΙΟ αναμένονται αρχικά παροδικές νεφώσεις στα Βόρεια. Σταδιακά όμως θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Το βράδυ, τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν στο Νότιο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 3 -4 και σταδιακά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΉΠΕΙΡΟΣ αναμένονται αρχικά παροδικές νεφώσεις. Σταδιακά όμως θα πυκνώσουν και προς το απόγευμα θα βρέξει. Ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, αλλά σταδιακά θα γίνουν Ανατολικοί – Νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κέλσιου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναμένονται λίγες νεφώσεις. Σταδιακά όμως θα πυκνώσουν και το βράδυ, θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, αλλά σταδιακά θα γίνουν Ανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΘΡΑΚΗ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ - ΣΠΟΡΑΔΕΣ αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και σταδιακά Νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς.

ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ αναμένονται αρχικά παροδικές νεφώσεις. Σταδιακά όμως θα πυκνώσουν και προς το βράδυ, αναμένεται να βρέξει. Ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, αλλά σταδιακά θα γίνουν Νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Παροδικές βροχές στα Δυτικά, αναμένονται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς.

ΒΟΡΕΙΟ - ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 5 έως 14 βαθμούς.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 9 έως 17 βαθμούς.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ - ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Για την Τρίτη, αναμένονται νεφώσεις στον Αττικό ουρανό. Μετά το μεσημέρι, θα αυξηθούν αρκετά. Ομίχλες τις πρωινές ώρες, στα Ανατολικά του Νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Για την Τετάρτη, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με αρχικά παροδικές βροχές. Από το μεσημέρι και μετά, τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα ενταθούν, οπότε και θα σημειωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση του καιρού, αργότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 – 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Για την Τρίτη, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, αλλά σταδιακά θα γίνουν Ανατολικοί 4 μποφόρ, στρεφόμενοι σε Νοτιοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Για την Τετάρτη, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Πιθανή πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 4 – 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345