EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Πριν οργανώσετε οποιαδήποτε εκδρομή για το τριήμερο της 25 Μαρτίου ενημερωθείτε για τον καιρό. Διαβάστε τις προβλέψεις για δέκα μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα...

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 7:49:31 μμ
ΠΗΓΗ: Deltiokairou.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Μέχρι το τριήμερο της 25 Μαρτίου, το οποίο αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση, μέχρι την μεγάλη επόμενη του Πάσχα, το Deltiokairou.gr  θα σας ενημερώνει για τον καιρό, ώστε να είστε προετοιμασμένοι.

Καιρός με αραιές νεφώσεις προβλέπεται για την Παρασκευή στην Αθήνα, με την θερμοκρασία να φθάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο θα έχει κυρίως ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα ανέβει  2 βαθμούς. Την Κυριακή δεν θα υπάρξει αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας, αλλά τον ήλιο θα κρύψουν αρκετά σύννεφα.

Καλύτερος καιρός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, όπου την ημέρα της 25 Μαρτίου ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος, με θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο αναμένεται με περισσότερη ηλιοφάνεια και σχεδόν 18 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις, αλλά η θερμοκρασία θα φλερτάρει με τους 20 βαθμούς…

Σποραδικές βροχές προβλέπονται για την Παρασκευή στο Ναύπλιο, αλλά όχι κρύο, καθώς η θερμοκρασία θα φθάσει τους 17 βαθμούς.  Το Σάββατο θα έχει περισσότερα διαστήματα με ήλιο και μερικά σύννεφα, αλλά και πάλι η θερμοκρασία θα βρεθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, αλλά η θερμοκρασία σε άνοδο, με την υψηλότερη να προβλέπεται γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μύκονο το τριήμερο της 25 Μαρτίου αναμένεται ηλιόλουστο. Η θερμοκρασία από την Παρασκευή και τους 10 βαθμούς Κελσίου θα ανέβει στους 13 το Σάββατο και τους 16 την Κυριακή, η οποία αναμένεται πιο συννεφιασμένη από τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Σχεδόν ίδιος καιρός με την Μύκονο προβλέπεται και για την Πάρο. Ηλιοφάνεια με λίγο αεράκι την Παρασκευή, ηλιόλουστο Σάββατο και νεφώσεις την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 10 έως τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιασμένος καιρός με σποραδικές βροχές προβλέπεται για την Παρασκευή στην Πάτρα. Το Σάββατο και την Κυριακή οι βροχές θα μειωθούν αισθητά. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρέχει την Παρασκευή. Το Σάββατο θα έχει ηλιοφάνεια, όπως και την Κυριακή. Η θερμοκρασία από τους 10 βαθμούς της Παρασκευής θα φθάσει τους 18.

Στη Λήμνο προβλέπονται σποραδικές βροχές την Παρασκευή, ηλιοφάνεια το Σάββατο και αυξανόμενες νεφώσεις την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 10 μέχρι τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες βροχές αναμένονται στο Ηράκλειο την Παρασκευή. Το Σάββατο θα είναι κυρίως ηλιόλουστο με 14 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο, αλλά περισσότερα σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους στον κρητικό ουρανό.

Η καλύτερη μέρα του τριημέρου στην Κέρκυρα θα είναι η Παρασκευή. Μια ηλιόλουστη μέρα με σχεδόν 18 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο και την Κυριακή η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, αλλά ο καιρός αναμένεται συννεφιασμένος.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345