EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 9:58:50 μμ
ΠΗΓΗ: Newsit.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται από τους “ερυθρόλευκους” οι Γιάννης και Νίκος Παπαδόπουλος αλλά και ο Γιώργος Κατσικογιάννης. Στην πόρτα της εξόδου και οι Επστάιν, Σοϊλέδης. Παρουσιάστηκαν Δασκαλάκης και Χαβίτο. "Πρώτη" με απόντες και 7 νέα πρόσωπα.

Μετά την παρουσίαση δύο ακόμα προσθηκών, του Χαβίτο και του Δασκαλάκη, το “ερυθρόλευκο” ρόστερ έφτασε τους 42 και με δεδομένη την απόφαση του Βαλβέρδε να δουλέψει με 25 παίκτες, ξεκίνησε η επιχείρηση-ξεσκαρτάρισμα στον Ολυμπιακό.
Ο Γιάννης Βρεντζός και ο Γιάννης Μώραλης συναντήθηκαν την Δευτέρα με τρεις ποδοσφαιριστές για να τους γνωστοποιήσουν πως δεν υπολογίζονται και πρόθεση της διοίκηση είναι να μείνουν ελεύθεροι. Ο λόγος για τους Νίκο και Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Κατσικογιάννη.
Οι Κατσικογιάννης και Γ. Παπαδόπουλος βρίσκονται στο στόχαστρο του Τάκη Λεμονή που θα ήθελε να τους έχει υπό τις οδηγίες του στον Πανιώνιο. Οι δύο παίκτες θα έχουν ένα ακόμη ραντεβού με τη διοίκηση του Ολυμπιακού την Τρίτη αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί φόρμουλα παραμονής τους.
Παράλληλα την ίδια τύχη αναμένεται να έχουν σύντομα οι Ντένις Επστάιν και Άρης Σοϊλέδης οι οποίοι θα επισκεφτούν τα γραφεία της ομάδα τις επόμενες ημέρες.


Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν. Από αυτή απουσίαζαν

οι διεθνείς Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις 8 Ιουλίου καθώς και οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης, Ντένις Ρόμενταλ και Όλαφ Μέλμπεργκ οι οποίοι θα συναντήσουν την ομάδα στο Ζέεφελντ στις 14 του μηνός.
Όπως ήταν φυσικό τα περισσότερα βλέμματα έπεσαν πάνω στα νέα πρόσωπα, όπως οι Φράνκο Κοστάντσο, Λιούμπομιρ Φέισα, Αλεξάνταρ Κατάϊ, Πέταρ Γκρμπιτς, Ιβάν Μαρκάνο, Φρανσίσκο Χαβίτο και Σήφη Δασκαλάκη.





 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345