EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Επιστολή του Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ. προς τα Χιονοδρομικά Κέντρα !!!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 1:07:40 μμ
ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Προς τη διοίκηση του Χ/Κ ...

Αξιότιμοι κύριοι,

Σε λίγους μήνες αρχίζει μια νέα χιονοδρομική χρονιά. Γνωρίζουμε ότι είστε όλοι σας επικεντρωμένοι στις τελευταίες σας προσπάθειες ώστε να ανοίξουν τα χιονοδρομικά όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.
Τα μηνύματα που φθάνουν στο Σύλλογο μας, τόσο από τα μέλη μας όσο και από τους φίλους της χιονοδρομίας, σε σχέση με τα σχέδια τους για τις χιονοδρομικές τους εξορμήσεις δεν είναι και τα πλέον ενθαρρυντικά.
Τα μηνύματα αυτά φυσικά συνδέονται με την οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας και τις προσθετές, και πολλές φορές ανυπέρβλητες δυσκολίες, που δημιουργούνται καθημερινά στον καθένα μας στην προσπάθεια του να καταφέρει να ενασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι.

Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση, εκτιμάμε ότι είναι σκόπιμο από την πλευρά σας, λίγο πριν ανακοινώσετε την τιμολογιακή σας πολιτική, να λάβετε σοβαρά υπόψη την σημερινή οικονομική συγκυρία.
Είναι φανερό και γνωστό σε όλους μας ότι από μόνοι σας είστε σε θέση να εκτιμήσετε και να υλοποιήσετε μια οικονομική πολιτική για το κάθε Χιονοδρομικό Κέντρο που αφενός θα επιβραβεύει τον "παθιασμένο" χιονοδρόμο και αφενός θα προσελκύει νέους φίλους στα Χιονοδρομικά και ιδιαίτερα τους νέους και τα παιδιά.
Γνώμες και προτάσεις για την υλοποίηση αυτής της νέας ευέλικτης πολιτικής υπάρχουν πολλές και είναι σίγουρο ότι μπορείτε να βρείτε περισσότερες (π.χ. γενική μείωση τιμών, μείωση τιμών για τα ΣΚ, ελκυστικά πακέτα δύο η τριών ημερών σε συνεργασία με ξενοδοχεία, δωρεάν χρήση των baby lift για παιδιά κάτω των 10-12 χρόνων, κοινή κάρτα για όμορα ΧΚ, κλπ) οι οποίες προτάσεις αφενός αυξάνουν τους επισκέπτες, αφετέρου δημιουργούν μελλοντικούς πελάτες.

Πιστεύουμε ειλικρινά ότι παρόμοιες ενέργειες θα είναι προς όφελος τόσο των ίδιων των χιονοδρομικών κέντρων, με την όχι και τόσο μεγάλη αναμενόμενη μείωση των επισκεπτών όσο και των τοπικών κοινωνιών που εξαρτώνται από αυτά.
Ας καταβάλλουμε όλοι μαζί (χιονοδρομικά, επαγγελματίες της κάθε περιοχής που συνδέονται με τα ΧΚ και πελάτες) τις δέουσες προσπάθειες ώστε να μην καταδικάσουμε σε οικονομικό μαρασμό τόσο τα χιονοδρομικά μας κέντρα όσο και τις επιχειρήσεις που ζουν χάρη σε αυτά!

Με εκτίμηση
Για το ΔΣ του Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ....... ............... Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΟΛΓΑ ΚΟΤΣΙΝΑ......... ....... ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Ενημερώνουμε τα μελη μας & κοινοποιούμε το γράμμα που έστειλε ο ΕΣΤΟΥΧ στις Δ/νσεις των παρακάτω Χιονοδρομικών Κέντρων:

1.Καλάβρυτα
2.Παρνασσό
3.Καρπενήσι
4.Ελατοχώρι
5.Σέλι
6.3-5 Πηγάδια
7.Καϊμάκτσαλαν
8.Βασιλίτσα
9.Βίγλα Πισοδερίου
10. Πήλι

Ετικέτες

Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ.,





 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345