EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Νέες υπηρεσίες για ταξιδιωτικά γραφεία από το Χ. Κ. Καλαβρύτων

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 4:43:09 μμ
ΠΗΓΗ: Capital.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Ιδέες για σκι και άλλες δραστηριότητες στο χιόνι που μπορούν να εντάξουν τα ταξιδιωτικά γραφεία παρουσίασε για πρώτη φορά το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Σε πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το Χιονοδρομικό Kέντρο και η Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων προσκάλεσαν τα τουριστικά γραφεία της Αττικής για να γνωρίσουν τον προορισμό και να αναπτύξουν τις συνεργασίες τους στην περιοχή.

Μέσα στις προτάσεις του χιονοδρομικού είναι η ένταξη νέων υπηρεσιών στα χειμερινά τουριστικά πακέτα όπως κάρτα για σκι, ενοικίαση εξοπλισμού και μαθήματα σκι για τους επισκέπτες σε γκρουπ ή τους μεμονωμένους ταξιδιώτες των Καλαβρύτων σε προνομιακές τιμές. Προτείνονται δραστηριότητες όπως βόλτα με τον εναέριο αναβατήρα Αχιλλέα ο οποίος χαρίζει μια συναρπαστική εμπειρία και φαντασμαγορικές εικόνες από την φύση και είναι κατάλληλη για επισκέπτες κάθε ηλικίας, ακόμα και σε όσουν δεν έχουν καμία προυγούμενη εμπειρία με το σκι. Τα γραφεία που οργανώνουν incentives και εταιρικά ταξίδια, μπορούν τώρα να εντάξουν στο πρόγραμμά τους εκδηλώσεις στο χιόνι, κυνήγι θυσαυρού, νυκτερινό σκι και άλλες μοναδικές εμπειρίες. Παρουσιάστηκαν επίσης ειδικές προτάσεις στα ταξιδιωτικά γραφεία που ασχολούνται με τις εκδρομές σχολείων ή Πανεπιστημίων.

Στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων θα λειτουργήσει φέτος το μοναδικό στην Ελλάδα snowboard park με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και για πρώτη φορά δρομολογείται το snow cat, ένα ειδικά διαμορφωμένο ερπυστριοφόρο όχημα για περιηγήσεις επισκεπτών στο βουνό. Το κέντρο απέχει μόλις 200 χλμ. από την Αθήνα και διαθέτει πίστες για όλα τα επίπεδα αλλά και την μεγαλύτερη σε μήκος πίστα στην Ελλάδα τη Στύγα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση εργασίας τα Καλάβρυτα παρουσιάστηκαν συνολικά ως τουριστικός προορισμός αφού εκτός από το Χιονοδρομικό συμμετείχαν ξενοδοχεία, ξενώνες και σαλέ, εκπρόσωποι από τα σπήλαια των λιμνών και φυσικά ο θρυλικός Οδοντωτός ο οποίος έχει ψηφιστεί ως η 6η εντυπωσιακότερη διαδρομή τρένου σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος όλων των συμμετεχόντων είναι η άμεση επικοινωνία των τουριστικών γραφείων με το χιονοδρομικό κέντρου και τους ξενοδόχους να δημιουργήσει συνθήκες καλής συνεργασίας με αμοιβαίο όφελος και να αναπτύξει το τουριστικό προϊόν των Καλαβρύτων.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345