EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Ο Καιρός Σήμερα Παρασκευή 10/12/10

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010 10:22:36 πμ
ΠΗΓΗ: Xalazi.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

ΙΟΝΙΟ αναμένονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση του καιρού, από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 8 – 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση, έτσι αρχικά θα βρίσκεται στους 11 για να πέσει στους 4 βαθμούς Κελσίου.
ΉΠΕΙΡΟΣ αναμένονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια αναμένονται αρχικά στα ορεινά και ημιορεινά. Σταδιακά όμως, θα χιονίσει πρόσκαιρα και στα πεδινά. Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, αρχικά θα βρίσκεται στους 5 για να πέσει στους 0 βαθμούς Κέλσιου.
ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ - ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αναμένονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Σταδιακά, αναμένεται χιονόνερο στα πεδινά. Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 8 – 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, αρχικά θα βρίσκεται στους 11 βαθμούς για να πέσει στους 6 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναμένονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Σταδιακά χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Χιονόνερο, στα υπόλοιπα πεδινά τμήματα. Σταδιακή βελτίωση του καιρού, από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 7 μποφόρ, στρεφόμενοι σε Βορειοδυτικούς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, αρχικά θα βρίσκεται στους 9 βαθμούς για να πέσει στον 1 βαθμό Κελσίου.
ΘΡΑΚΗ Αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με παροδικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά. Πρόσκαιρα , θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις σε πεδινές περιοχές. Βελτίωση του καιρού, από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 8 – 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα βρίσκεται αρχικά στους 8 βαθμούς για να πέσει στον 1 βαθμό Κέλσιου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ αναμένονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Χιονόνερο θα σημειωθεί στα πεδινά, με πιθανότητα πρόσκαιρης χιονοπτώσεις. Σχετικά γρήγορα όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί στη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία. Στην Ανατολική Θεσσαλία, αναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο και παροδικά χιόνι στα πεδινά, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 6 – 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα βρίσκεται αρχικά στους 11 βαθμούς για να πέσει στους 6 βαθμούς Κελσίου.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ αναμένονται νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα βρέξει. Καταιγίδες αναμένονται στα Ανατολικά τμήματα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και σταδιακά ημιορεινές περιοχές. Από το απόγευμα, αναμένεται χιονόνερο στα πεδινά, ενώ από αργά το βράδυ πλέον αναμένονται χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές. Κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι έντονα, ειδικά στην Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 8 – 9 μποφόρ. Πρόσκαιρα θα στραφούν αργά τη νύχτα σε Βορειοδυτικούς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, αρχικά θα βρίσκεται στους 13 βαθμούς για να πέσει στους 7 βαθμούς Κέλσιου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αναμένονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, κατά περιόδους, θα σημειώνεται χιονόνερο στα πεδινά, ενώ πρόσκαιρα θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, αρχικά θα βρίσκεται στους 14 βαθμούς για να πέσει στους 8 βαθμούς Κέλσιου.
ΒΟΡΕΙΟ - ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Σταδιακά, αναμένεται χιονόνερο στα πεδινά και αργότερα χιόνι. Σταδιακά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 8 – 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, αρχικά θα βρίσκεται στους 13 βαθμούς για να πέσει στους 3 βαθμούς Κελσίου.  
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ Αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις ΣΕ ορεινές περιοχές, από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 9 και σταδιακά 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, αρχικά θα βρίσκεται στους 14 βαθμούς για να πέσει στους 9 βαθμούς Κελσίου.  
ΚΕΝΤΡΙΚΟ - ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις. Σταδιακά όμως θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Αργότερα το απόγευμα, αναμένεται χιονόνερο στα πεδινά νησιωτικά τμήματα των Βορείων Κυκλάδων και αργότερα χιόνι. στην Κρήτη, αναμένονται βροχές και καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Πρόσκαιρες χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση, αρχικά θα βρίσκεται στους 16 βαθμούς για να πέσει στους 11 βαθμούς Κέλσιου.
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ Αρχικά λίγες νεφώσεις. Σταδιακά όμως θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, τοπικά έντονες. Χιόνια αργά τη νύχτα σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 9 και τοπικά 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση, αρχικά θα βρίσκεται στους 16 βαθμούς για να πέσει στους 11 βαθμούς Κέλσιου.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Για σήμερα Παρασκευή, αναμένονται νεφώσεις στον Αττικό ουρανό, που θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Καταιγίδα μετά το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στην Πάρνηθα και αργότερα στα υπόλοιπα ορεινά. Από το βράδυ και μετά, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Βόρεια προάστια. Χιονόνερο αναμένεται στα υπόλοιπα πεδινά τμήματα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το Σάββατο, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα Βορειοδυτικά, Βόρεια, Βορειοανατολικά και Ανατολικά τμήματα του Νομού. Χιονόνερο αναμένεται στις υπόλοιπες περιοχές, με πιθανότητα πρόσκαιρης χιονόπτωσης. Οι άνεμοι, αρχικά θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 4 – 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε Βόρειους 6 – 7 μποφόρ και τη νύχτα Βορειοανατολικούς 6 – 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, αρχικά θα βρίσκεται στους 14 βαθμούς για να πέσει στους 8 βαθμούς, με σταδιακή νέα πτώση από αργά τη νύχτα.


Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Για την Παρασκευή, αναμένονται αρχικά νεφώσεις με χιονόνερο ,ενώ χιόνι θα πέσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Πιθανόν για λίγο, νιφάδες να πέσουν και μέσα στην πόλη. Σταδιακά όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι και σταδιακά Βορειοδυτικοί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, αρχικά θα βρίσκεται στους 9 βαθμούς για να πέσει στους 0 βαθμούς Κέλσιου τη νύχτα.

Ετικέτες

Καιρός,





 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345