EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Τι είναι το bigairbag ?

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009 8:06:38 μμ
ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Εγκαταστάθηκε στο χ/κ Καλαβρύτων και ήδη έχει γίνει θέμα συζήτησης. Τι είναι όμως το bigairbag και ποιά η εταιρία funbug που το προωθεί ?


Η FuNbaG είναι μια ομάδα από riders με πάθος για τo ski, το snowboard, το skate, το mountain-bike, το kite surf και το snow-kite.  

Με μεγάλη μας χαρά, παρουσιάζουμε, στην Ελληνική freestyle κοινότητα, για πρώτη φορά στην χώρα μας, το BigAirBag®. Με διαστάσεις 9 χ 15 μέτρα, το BigAirBag®, τοποθετείται μπροστά από το άλμα και δέχεται όλες τις προσγειώσεις.

Λειτουργεί ήδη στα πιο εξελιγμένα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης και γνωρίζει πολύ μεγάλη απήχηση.
Συνδυάζοντας γνώσεις και  δεξιότητες, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο στη σχεδίαση, οργάνωση και λειτουργία του BigAirBag®.

Είμαστε οι πρώτοι που προσφέρουν τη δυνατότητα ΑΣΦΑΛΟΥΣ προπόνησης σε όλους τους Έλληνες Freestylers, είτε στο ski & snowboard, είτε στο mountain bike & bmx, καθώς στη χώρα μας δεν υπάρχει αντίστοιχη υποδομή. Το bigairbag (με μέγιστο μέγεθος 11 x 17 μέτρα) διατίθεται για πώληση ή ενοικίαση, σε Χιονοδρομικά Κέντρα ή ιδιώτες. Η FuNbaG, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της BigAirBag VA στην Ελλάδα – Κύπρο και FYROM..

Στη FuNbaG - by riders – όμως, νιώθουμε πρωτοπόροι για έναν ακόμα λόγο.
Η συμφωνία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για σταθερή τοποθέτηση, είναι ιστορική για τα Ελληνικά Χιονοδρομικά Χρονικά, καθώς θα λειτουργήσει, για την χειμερινή σεζόν 2009-2010, ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό!!!

Η ομάδα μας, εκπαιδευμένη στην ασφαλή λειτουργία του, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΝ–14960, θα το λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 15.00 (εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν).

Πρωτότυπα event, συναυλίες στο χιόνι, βραδινά jump session, contests με έπαθλα, graffiti freestyle week, Snow-kite side shows είναι μερικά μόνο από τα events που θα γίνουν αυτόν το Χειμώνα στα Καλάβρυτα.

Τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης του BigAirBag, πιστεύουμε ότι θα καλυφθούν από τους χορηγούς που ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον για το σχέδιο.

Είναι μία προσφορά της FuNbaG by Riders και του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, σε όλους τους Έλληνες freestylers, με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη της Ελληνικής Χιονοδρομίας.

Web-site: www.funbag.gr & www.bigairbag.com
Facebook group: FuNbaG by Riders (join)
Contact: [email protected] [email protected]






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345