EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Χ.Κ. Παρνασσού

Πρόσκληση 1ος Παννελλήνιος Open Αγώνας FREERIDE στην Φτερόλακα

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010 5:35:40 μμ
ΠΗΓΗ: Χ.Κ. Παρνασσού     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

1ος Πανελλήνιος Open Αγώνας FRERIDE
στην Φτερόλακα Παρνασσού, 28 Μαρτίου 2010

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Ένα όνειρο χρόνων για τα Ελληνικά Χιονοδρομικά γίνεται πραγματικότητα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Χ.Κ.Παρνασσού
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως στο μαγευτικό περιβάλλον του Χιονοδρομικού κέντρου Φτερόλακας Παρνασσού, διοργανώνεται ο πρώτος πανελλήνιος open αγώνας freeride στις 28 Μαρτίου 2010. Οι καλύτεροι Έλληνες Σκιέρ και Snowboarders θα σας χαρίσουν ένα απίστευτο θέαμα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη ενώ εσείς θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας από τη ζεστασιά του σαλέ!!
O αγώνας freeride είναι αγώνισμα της χιονοδρομίας που ακούει στο όνομα Downhill και θα περιλαμβάνει ελεύθερη κατάβαση με σκι και snowboard.
Το freeride περιέχει ενδιαφέρουσα φιλοσοφία που έχει να κάνει με την φύση, το βουνό, το χιόνι και την πρόκληση για αρκετά παράτολμες ενέργειες με τα σκι αλλά και snowboard. Το freeride είναι για κάθε δεινό σκιέρ και snowboarder, που αρκείται στην κατάβαση με ανοιχτές στροφές που τις χαρακτηρίζουν η άνεση, η ελεύθερη τεχνική, η μη τυποποιημένη πορεία, η ελευθερία γενικότερα της κίνησης και το αίσθημά της μαζί με την ευχαρίστηση που προσφέρει η κατάβαση σε πλαγιές που πιθανόν δεν έχουν περάσει πολλοί ή και κανένας και που το χιόνι είναι, το λεγόμενο, Powder (Πούδρα).

1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στον αγώνα οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών με καλή φυσική κατάσταση και εμπειρία σε καταβάσεις off piste. Στον αγώνα freeride μπορούν να πάρουν μέρος και snowboarders οι οποίοι θα συμμετέχουν σε ξεχωριστή κατηγορία
Οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν την φόρμα συμμετοχής και την αποστέλλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] . Στον αγώνα του freeride οι συμμετοχές είναι 50 (25 σκιέρ και 25 snowboarders).

Τελική ημερομηνία υποβολής είναι 20/03/2010. Η συμμετοχή είναι 30 ευρώ και περιλαμβάνει τα εξής :

•Ski pass κατά την ημέρα του αγώνα
•Ασφάλεια
•Αναμνηστικά t-shirt
•Δώρα αξίας 5000 ευρώ για τους νικητές

2. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

1.Κράνος
2.Προστατευτικά πλάτης για τους συμμετέχοντες στον αγώνα freeride
Έλεγχος εξοπλισμού θα γίνει πριν την εκκίνηση και ενημερώνουμε πως αθλητές που δεν θα έχουν τα απαιτούμενα που προαναφέραμε θα αποκλείονται.
Η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει κάθε αθλητή εφόσον τον κρίνει σωματικά ή ψυχολογικά ακατάλληλο να φτάσει στην γραμμή τερματισμού.

3. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η ενημέρωση των αθλητών θα γίνει στις 27 Μαρτίου στις 19: 00 μ.μ. στο ‘’café ΕΜΠΟΡΙΚΟ’’ στην Αράχωβα. Κάθε αναβάτης θα πρέπει να είναι παρών και οφείλει να συμμορφωθεί με τις οδηγίες που θα δοθούν κατά την διάρκεια της ενημέρωσης.
Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται την ημέρα του αγώνα στο chalet Φτερόλακα 9:00 π.μ. Φωτογραφίες της τοποθεσίας του αγώνα θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Χ.Κ.Π. όπως επίσης και στο snowreport.gr. μια εβδομάδα πριν τον διαγωνισμό.
Βeachflags και banners από τους χορηγούς μας θα υποδεικνύουν το σημείο εκκίνησης. Πριν την εκκίνηση θα γίνεται έλεγχος του εξοπλισμού ασφαλείας. Συμμετέχοντες χωρίς τον εξοπλισμό ασφαλείας θα αποκλείονται από τον αγώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

Σάββατο 27/03/10

19:00 Ενημέρωση αθλητών freeride
Χώρος συγκέντρωσης ‘’café ΕΜΠΟΡΙΚΟ’’ Αράχωβα

Κυριακή 28/03/2010

09:00 Συγκέντρωση αθλητών στο Chalet Φτερόλακα
10:00Εκκίνηση ανά 5 min ξεχωριστά για κάθε αθλητή
14:00 Goodbye party στο μικρό chalet AUSTRALIA στη βάση της πίστας Νο 10

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ονοματεπώνυμο:

Σταθερό Τηλ:

Κινητό Τηλ:

E-mail:

Ημερομηνία γέννησης:

Εξοπλισμός (μάρκα σκι ή snowboard) :

Εμπειρία Αγώνων:

Επίδειξη ικανοτήτων σας μέσω video (You tube videos):

Με το παρόν αποδέχομαι τους κανονισμούς και το πρόγραμμα των αγώνων που διοργανώνει το Χ.Κ.Π. Αναλαμβάνω ρητά τον κίνδυνο για τυχόν τραυματισμούς και επίσης δηλώνω υπεύθυνα πως δεν θεωρώ το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ημερομηνία..................... Υπογραφή........................






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345