EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Διαγωνισμοί για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011 7:16:01 μμ
ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Με τρεις πλειοδοτικούς και έναν ανοιχτό διαγωνισμό, που θα γίνουν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, προετοιμάζεται η ανώνυμη εταιρία ΟΤΑ για την αξιοποίηση και ανάδειξη Κεντρικού Πηλίου και ευρύτερης περιοχής «Κενταύρων Όρος Α.Ε.», για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, ενόψει της χειμερινής σεζόν.
Ήδη ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας Φίλιππος Χήρας, προκήρυξε τους διαγωνισμούς, ώστε να αναδειχτούν οι ανάδοχοι και το Χιονοδρομικό να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους επισκέπτες με το που θα πέσουν τα πρώτα χρόνια.
Οι διαγωνισμοί θα γίνουν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στα γραφεία της εταιρίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας (Διοικητήριο).
Ο πρώτος πλειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές, αφορά την ανάδειξη αναδόχου για την Οργάνωση, εκμετάλλευση και λειτουργία σχολών εκμάθησης χιονοδρομίας στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη προσφερόμενη τιμή. Η τιμή εκκίνησης του μισθώματος ορίζεται στις 10.000 €, μη συμπεριλαμβανομένου του χαρτοσήμου μισθωμάτων.
Θα ακολουθήσει πλειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την Εκμίσθωση επιχειρήσεων ενοικιάσεως χιονοπέδιλων και σχετικού με την χιονοδρομία εξοπλισμού στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη προσφερόμενη τιμή. Η τιμή εκκίνησης του μισθώματος ορίζεται στις 25.000 €, μη συμπεριλαμβανομένου του χαρτοσήμου μισθωμάτων.
Σειρά θα έχει πλειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές ανάδειξης αναδόχου για την Εκμίσθωση του χώρου του Καταφυγίου στο οποίο λειτουργεί ξενώνας - εστιατόριο - καφέ που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη προσφερόμενη τιμή. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα, Ενώσεις προσώπων ή Κοινοπραξίες που δραστηριοποιούνται στη διαχείριση και εκμετάλλευση επιχειρήσεων υπηρεσιών εστίασης ή εν γένει στον τουριστικό τομέα. Η τιμή εκκίνησης του μισθώματος ορίζεται στις 6.000 €, μη συμπεριλαμβανομένου χαρτοσήμου μισθωμάτων.
Τέλος, θα γίνει ανοικτός διαγωνισμός για την παραχώρηση δικαιωμάτων διαφήμισης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή. Η πρόσκληση απευθύνεται σε εταιρίες Διαφήμισης, Υπαίθριας Διαφήμισης, Επικοινωνίας και ΜΜΕ καθώς και σε εμπορικές εταιρίες που θα ήθελαν να αναλάβουν την αποκλειστική χορηγία και να συνδέσουν το όνομά τους (brand name) με το ΧΚΠ.

 

Πηγή: magnesianews.gr






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345