EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

ΙΔΑΝΙΚΟ Σ.Κ. ... Χ.Κ. Καλαβρύτων

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 10:04:02 μμ
ΠΗΓΗ: Χ.Κ. Καλαβρύτων     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Ιδανικό Σαββατοκύριακο για χιονοδρομία φαίνεται να έχουμε, καθώς σταδιακά οι άνεμοι κοπάζουν και ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του. Το προσωπικό του Χ.Κ.Κ. καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να προλάβει να δώσει σε λειτουργία για αύριο και τον αναβατήρα Στύγα. Έγιναν αρκετές προσπάθειες μέχρι ο χιονοστρωτήρας να ανέβει στη Στύγα, όπου κατά τις 15:30 κατάφερε να πατησει στη κορυφή. Οι εργασίες θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί, ώστε οι χιονοδρόμοι να μπορέσουν απολαύσουν και τη πίστα Νεφέλη.

Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει πλέον το 1m.

Για αύριο Σάββατο, 5/2/2011, σε  λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα, οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, η πίστα Ισμήνη με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, οι πίστες Αντιγόνη, Ειρήνη και  Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις και η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Σε προετοιμασία βρίσκεται και το Snow Park.

Για την κίνηση των οχημάτων από  τα Καλάβρυτα προς το Χ.Κ.Κ. και αντίστροφα  απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σάββατο 05-02-2011

Αραιές νεφώσεις χαμηλής διαστρωμάτωσης – παρουσία τοπικών ομιχλών – τα ξημερώματα. Σταδιακά πάντως και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι νεφώσεις θα διαλυθούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Ανεμοι νωρίς το πρωί από ΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στις ψηλότερες πίστες έως ισχυροί, σταδιακά και μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν σε ασθενείς έως μέτριους και θερμοκρασία στην βάση του χιονοδρομικού από -8 έως 0 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 06-02-2011

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις μέσης διαστρωμάτωσης οι οποίες αργά το απόγευμα τοπικά θα πυκνώσουν. Ανεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς με τάσεις ενίσχυσης μετά το μεσημέρι στις ψηλότερες πίστες σε μέτριους και θερμοκρασία στην βάση του χιονοδρομικού από -7 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καμπόλης – www.kairos.gr

 

Για τη λειτουργία αναβατήρων και πιστών μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά από το ski report στο site του Χ.Κ.Κ. Official Fan Page του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων http://www.facebook.com/kalavritaskicenter. Ανοιχτό το νέο κατάστημα ενοικίασης ski, snowboard, ελκήθρων. Βόλτες με snowmobile στη βάση του χιονοδρομικού (όταν κριθεί επαρκής η ποσότητα του χιονιού). Λειτουργούν σχολές εκμάθησης ski, snowboard. Σε λειτουργία η καντίνα στη βαθιά λάκκα (εφόσον λειτουργεί ο αναβατήρας Αχιλλέας) και το chalet 1750 στη βάση του χιονοδρομικού.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μάιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112