EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Οκτώ δώρα που θα αρέσουν στη μαμά...

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 6:44:30 μμ
ΠΗΓΗ: Deltiokairou.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Μάνα είναι μόνο μία, πώς να το κάνουμε! Και όταν έρχεται η μέρα που γιορτάζει, θέλουμε να της προσφέρουμε τον ουρανό με τ' άστρα! Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται, αρκεστείτε, προς το παρόν τουλάχιστον, σε κάτι πιο απλό. Σας δίνουμε 8 ιδέες για δώρα που θα αρέσουν πολύ στη μαμά!

Δεν έμεινε πολύς καιρός μέχρι την Κυριακή, 8 Μαΐου, που γιορτάζει, ίσως το πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής μας: η μητέρα μας! Εκτός από τα λουλούδια, που αποτελούν κλασική και πάντα επίκαιρη επιλογή, σας παρουσιάζουμε 7 άλλες προτάσεις για δώρα που θα κάνουν τη μαμά σας χαρούμενη!

1. Για high tech μαμάδες! Αν η μητέρα σας δεν χορταίνει να σας βλέπει, κάντε της δώρο μια ψηφιακή κορνίζα, όπου θα μπορέσει να ανεβάσει τις αγαπημένες της φωτογραφίες -που φυσικά θα σας συμπεριλαμβάνουν. Αν δεν τα καταφέρνει μόνη της, βοηθήστε τη, μη βαριέστε!

2. Ένα ρολόι για να μετρά το χρόνο μέχρι να σας δει! Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία! Επιλέξτε κάτι πιο οικονομικό, αν δεν σας βγαίνει το budget σας. Θα της αρέσει ούτως ή άλλως γιατί θα είναι δώρο απ' τα χεράκια σας.

3. Λουλούδια! Το πιο κλασικό και εύκολο δώρο της τελευταίας στιγμής. Φτιάξτε ένα πανέμορφο μπουκέτο με ζωηρά χρώματα ή τα αγαπημένα της λουλούδια - χωρίς τσιγκουνιές! Και φυσικά, συνοδέψτε το με την απαραίτητη κάρτα με γλυκόλογα... (Ναι, όπως κάνατε όταν ήσασταν πιτσιρίκια!)

4. Βγείτε μαζί για φαγητό. Ποια είναι η αγαπημένη της κουζίνα (εκτός από τη δική της...);  Κλείστε ένα τραπέζι για δύο ή και περισσότερους - αυτό το αφήνουμε σε εσάς- και κάντε της έκπληξη. Θα της αρέσει πολύ και είναι ευκαιρία να τα πείτε οι δυο σας.

5. Αγοράστε της ένα ανοιξιάτικο άρωμα. Προτιμήστε κάτι εντελώς καινούργιο που μόλις κυκλοφόρησε και δεν έχει φορεθεί πολύ. Φροντίστε όμως να συμβαδίζει με τα γούστα της.

6.  Οι μαμάδες συνήθως δεν ξεκουράζονται αρκετά. Είναι τόσα αυτά που έχουν να κάνουν κάθε μέρα που τελικά φροντίζουν για όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους. Κλείστε της ένα απολαυστικό μασάζ σε κάποιο spa. Να είστε σίγουροι ότι θα το εκτιμήσει!

7. Αν της αρέσει να διαβάζει, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα βιβλίο. Μυθοπλασία, ιστορία, επιστήμη, ποίηση, ψυχολογία... κάντε την επιλογή σας. Ό,τι θέλει η μαμά! Θα της χαλάσουμε χατίρι;

8. Τονώστε την ομορφιά της. Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν αγαπά τα καλλυντικά. Και η μαμά, ναι, είναι γυναίκα! Κάντε της δώρο την αγαπημένη της κρέμα ή χαρίστε της μια δωροεπιταγή από ένα κατάστημα καλλυντικών για να αγοράσει εκείνη ό,τι θέλει!  Θα το ευχαριστηθεί πολύ!

Χρόνια πολλά μαμά!!!

Ετικέτες

γιορτάζει, μαμά





 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345