EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Νέα επαγγελματικά χαρακτηριστικά στα Windows Phone 7

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 12:20:03 μμ
ΠΗΓΗ: Pliroforiodotis.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

H Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά νέων δυνατοτήτων που θα δούμε στο κοντινό μέλλον στα Windows Phone 7, τα οποία απευθύνονται περισσότερο στον επαγγελματία που αντιμετωπίζει το smartphone του ως βοήθημα για την εργασία του.

Από ό,τι φαίνεται, η επόμενη έκδοση των Windows Phone 7, όπως φαίνεται και από το «νούμερο» της, «7.5», θα αποτελέσει «προοδευτική εξέλιξη» σε σχέση με την υπάρχουσα έκδοση, και αν και δεν θα παρουσιάσει… κοσμοσυνταρακτικές αλλαγές, θα συμπεριλαμβάνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Πρόσφατα η Microsoft ανέφερε ορισμένα από αυτά, τα οποία θα ενδιαφέρουν περισσότερο τους επαγγελματίες χρήστες, για τους οποίους το smartphone είναι περισσότερο ένα βοήθημα στην εργασία τους.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά θα είναι η υποστήριξη «pin» των φακέλων eMail, δυνατότητα που θα επιτρέπει το «κόλλημα» ενός φακέλου με εισερχόμενα eMails με ένα «κοινό χαρακτηριστικό» (π.χ. τον ίδιο αποστολέα, παραπλήσιο θέμα κ.λπ.) στην «αρχική οθόνη» του smartphone, για εύκολη και άμεση πρόσβαση. Μαζί με αυτό, μια νέα απεικόνιση «συζήτησης» θα μπορεί να παρουσιάζει τα eMails με τρόπο παραπλήσιο αυτού των SMS σε BlackBerry/iPhone ή στην υπηρεσία Gmail της Google, δηλαδή ως «συζήτηση» ανάμεσα σε αποστολέα και παραλήπτη. Θα υπάρχει υποστήριξη ολοκλήρωσης αναζητήσεων για παλαιότερα eMails που δεν βρίσκονται στο smartphone αλλά έχουν «κρατηθεί» στον mail server, καθώς και μια νέα εφαρμογή από τη Lync Mobile που θα φέρει υποστήριξη «Unified Communications» στα Windows Phone 7 – δηλαδή, που θα «μπλέκει» όλους τους τρόπους επικοινωνίας σε ένα κοινό «σύνολο», ώστε π.χ. στο ίδιο «πακέτο» με τα eMails ενός αποστολέα να παρουσιάζονται και τα SMS που έχει στείλει στο χρήστη ή τα logs των συζητήσεων μέσω chat με αυτόν.






 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345