EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Τα “ακούει” η Κέιτ Μπλάνσετ για το φόρο ρύπανσης

Η πολυβραβευμένη Αυστραλή ηθοποιός Κέϊτ Μπλάνσετ προωθεί την προσπάθεια της κυβέρνησης Γκίλαρντ να πεισθεί η κοινή γνώμη για την αναγκαιότητα επιβολής φόρου ρύπανσης. Οι μέχρι πρότινος, όμως, θαυμαστές της, διαφωνούν. Διάβασε γιατί.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 7:16:43 μμ
ΠΗΓΗ: Deltiokairou.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: naoussa

Η Κέϊτ Μπλάνσετ εμφανίζεται σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, οι οποίες χρηματοδοτούνται από συνδικάτα και οικολογικές οργανώσεις, υπέρ της επιβολής του φόρου για την αντιμετώπιση της ρύπανσης.

Η 42χρονη πολυεκατομμυριούχος Κέιτ μαζί με τον γνωστό Αυστραλό ηθοποιό, Μάικλ Κάτον συμμετέχουν στην διαφήμιση, η οποία έχει ως σκοπό να δείξει ότι ο φόρος ρύπανσης είναι μια καλή ιδέα, ακόμα κι αν αυξήσει το κόστος ζωής των Αυστραλών.

Και οι δυο, τούς καλούν να πουν “Ναι” στον φόρο για την ρύπανση. “Να πούμε ναι, ώστε οι μεγάλες εταιρίες να μην ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα. Και αν φορολογούνται θα υποχρεωθούν να μειώσουν την ρύπανση” τονίζεται στην διαφήμιση.

“Είναι ωραίο να έχεις μια πάμπλουτη, η οποία δεν θα επηρεαστεί από τον φόρο, να σου λέει τι καλός που είναι”, τονίζει η Τέρι Κέλεχερ, μέλος της Οργάνωσης Γονέων. “Είναι εύκολο να το λένε, άνθρωποι, οι οποίοι έχουν την άνεση να το πουν, σε αντίθεση με εκείνους που δεν έχουν δωμάτιο να μείνουν”, προσθέτει.

Η Κέιτ Μπλάνσετ τα “ακούει” από απλούς ανθρώπους μέχρι δημοσιογράφους που τονίζουν ότι περιουσία 53 εκατομμυρίων δολαρίων και ένα υπέροχο σπίτι στο Σίδνεϊ σου δίνουν την δυνατότητα να λες ό,τι θες. “Αγαπούμε τον τρόπο που υποδύεσαι ρόλους Κέιτ, αλλά μήπως είναι καλύτερα να κάνεις μόνο αυτό, το οποίο γνωρίζεις πολύ καλά;”.

Μέχρι στιγμής η Μπλάνσετ δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά ο συμπρωταγωνιστής της Μ. Κάτον υπερασπίστηκε την απόφασή της, όπως και τη δική του: “Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί στα εγγόνια μας. Όταν τα χειρότερα συμβούν, δεν θα είμαστε εδώ. Πιστεύω ότι το 2050 θα είναι πολύ απογοητευμένα μαζί μου, αν τώρα που μπορώ να κάνω κάτι, δεν το κάνω”.

Ετικέτες

Κέιτ Μπλάνσετ,





 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345