EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Παναθηναϊκός : Φοβάται τα χειρότερα…

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011 8:07:26 μμ
ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

Μπορεί ο αποκλεισμός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά το 2-1 στο ΟΑΚΑ, να άφησε τον Παναθηναϊκό εκτός ευρωπαϊκών Κυπέλλων για φέτος, όμως τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς μπορεί να του κοστίσουν μέχρι και τη συμμετοχή του στις εκτός των συνόρων διοργανώσεις και για την επόμενη σεζόν.

Η διακοπή στο 5’, λόγω της χρήσης χημικών από την αστυνομία για να διαλύσει της διαμάχη μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, μπορεί να κοστίσει μέχρι και τιμωρία ενός έτους, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι ποινή αποκλεισμού της έδρας, αλλά και βαρύτατο πρόστιμο. Ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος και περιμένει την απόφαση της UEFA, μετά την έκθεση που θα λάβει η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία από παρατηρητή και διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης. Η συμπεριφορά της εξέδρας δεν βοήθησε από την αρχή της αναμέτρησης και τώρα θα κληθεί η ομάδα να πληρώσει κι από πάνω, έχοντας ήδη χάσει τα χρήματα από τους ομίλους του Europa League.

Τα επεισόδια

Πλέον το «τριφύλλι» στρέφεται αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου υποχρεούται πλέον να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο, αφού μόνο έτσι θα καταφέρει να γυρίσει το αρνητικό κλίμα και να «ξανανέβει» στα μάτια των οπαδών του.

Νέες επαφές για Ανάκογλου Νέα σειρά επαφών με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου θα ξεκινήσει από σήμερα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» προσφέρουν 150.000 ευρώ και έναν παίκτη στα «λιοντάρια» αφού ο 20χρονος χαφ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει και θεωρείται επένδυση για το μέλλον. Ωστόσο, αν ο Πέτρος Θεοδωρίδης συνεχίσει να έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, δεν πρόκειται να επιτευχθεί κάποια συμφωνία, τουλάχιστον προς το παρόν.

Από εκεί και πέρα, με τον Τζόρβα να αναμένεται να κλείσει εντός της ημέρας στην Παλέρμο (μετέβη ήδη στην Ιταλία), στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και περιπτώσεις τερματοφυλάκων. Αυτή που παίζει πιο… δυνατά είναι του Μπέτο της Πόρτο, για τον οποίο είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για έρθει δανεικός. Οι «πράσινοι» θα πάρουν, όπως όλα δείχνουν, 900.000 ευρώ περίπου από τον Τζόρβα και με τα χρήματα αυτά θα γίνουν κάποιες κινήσεις, αν και προτεραιότητα έχει μέχρι στιγμής η μεσαία γραμμή.

Ετικέτες

Παναθηναϊκός, ,





 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345