EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Ο Καιρός Σήμερα Σάββατο 11/12/10

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010 7:37:57 μμ
ΠΗΓΗ: Xalazi.gr     ΧΡΗΣΤΗΣ: ski.gr

ΙΟΝΙΟ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 8 – 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΉΠΕΙΡΟΣ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 4 βαθμούς Κέλσιου.

ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ - ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 8 – 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Πιθανότητα στα Νότια τμήματα της Χαλκιδικής, για πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, με σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί  7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 4 βαθμούς Κέλσιου.

ΘΡΑΚΗ Αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 8 – 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 45 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ Στη Δυτική Θεσσαλία, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και σταδιακή βελτίωση του καιρού. στην Ανατολική Θεσσαλία, αναμένονται χιονοπτώσεις, ακόμη και σε πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί  6 – 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ αναμένονται χιονοπτώσεις, ακόμη και σε πεδινές περιοχές. Κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αναμένονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, με χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακά όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

ΒΟΡΕΙΟ - ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται παροδικές χιονοπτώσεις, κυρίως στο Βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 8 – 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ Αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις σε  ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί 9 - 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ - ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα, καθώς και στα πεδινά νησιωτικά τμήματα των Βορείων Κυκλάδων. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 9 – 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί 9 και τοπικά 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Για απόψε, αναμένονται νεφώσεις με αρχικά παροδικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στην Πάρνηθα και αργότερα στα υπόλοιπα ορεινά. Από αργά το βράδυ και μετά, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Βόρεια προάστια. Χιονόνερο αναμένεται στα υπόλοιπα πεδινά τμήματα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το Σάββατο, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα Βόρεια, Βορειοανατολικά και κατά περιόδους Ανατολικά τμήματα του Νομού. Παροδικές χιονοπτώσεις, θα σημειωθούν και στα Βορειοδυτικά τμήματα. Χιονόνερο αναμένεται στις υπόλοιπες περιοχές, με πιθανότητα χιονόπτωσης. Οι άνεμοι, θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί 5 – 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει σταδιακά στους 6 βαθμούς Κέλσιου. Για αύριο Σάββατο, αναμένονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις στα Βόρεια, Βορειοανατολικά και κατά περιόδους Ανατολικά τμήματα του Νομού. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα υπόλοιπα Δυτικά τμήματα, με πιθανότητα χιονόνερου ή παροδικής χιονόπτωσης. Στα υπόλοιπα Νότια τμήματα, αναμένονται νεφώσεις, με χιονόνερο. Σταδιακά από το απόγευμα, αναμένεται εξασθένιση των φαινομένων. Οι άνεμοι, θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί 5 – 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 6 Κελσίου. Στα Βόρεια τμήματα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Για απόψε, αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι και σταδιακά Βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Για αύριο Σάββατο, αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

Ετικέτες

Καιρός,





 

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΧΡΗΣΤΕΣ


Υπενθύμιση κωδικού
Εγγραφή χρήστη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2024

ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345